ФРЕНСКА ПОРОДА
БАВНО РАСТЯЩО ПИЛЕ
Защо френска порода? Защото се учим от най-добрите! Тези, които имат най-голям опит в отглеждането на тази порода пилета. И защото обичаме да се наслаждаваме на храната – също като тях. Бавно, преживявайки вкуса на всяка хапка жълто пиле, отгледано с любов.

30% ПО-ДЪЛЪГ ПЕРИОД НА ОТГЛЕЖДАНЕ
За да бъде с отличителен вкус, всяко пиле с марката Le Poulet е отгледано с внимание и грижа. То расте бавно – точно толкова, колкото му е необходимо, за да бъде вкусът му неповторим.

ХРАНЕНЕ, ПОДЧИНЕНО НА ИДЕЯТА AD LIBITUM
Преди да стигне до вашата трапеза, пилето е хранено с храната, която то предпочита. Така постигаме баланс между нуждите на пилето, повелите на природата и вкуса на нашите потребители.

ХРАНЕНИ СЪС 100% РАСТИТЕЛНА ХРАНА
Хранените с растителна храна бавно растящи пилета имат по-интензивен цвят на месото. Затова жълтият цвят на Le Poulet се дължи както на породата пиле, така и на преобладаващата в хранителния режим царевица. Естествената храна, с която жълтото пиле е хранено, допринася и за характерния вкус на неговото месо.

ОТГЛЕЖДАНИ В С. БАНЯ ДО ЯЗ. ЖРЕБЧЕВО
Чистата природа и щедрото слънце са част от тайните на жълтото пиле Le Poulet. Отглеждано в сърцето на Тракия, то съчетава в себе си опита на френските специалисти и любовта и грижата на българските стопани.