Предимствата на Le Poulet

Френска порода
Защо френска порода? Защото се учим от най-добрите! Тези, които имат най-голям опит в отглеждането на тази порода пилета. И защото обичаме да се наслаждаваме на храната – също като тях. Бавно, преживявайки вкуса на всяка хапка жълто пиле, отгледано с любов.
Бавно растящи пилета с 30% по-дълъг срок на отглеждане
За да бъде с отличителен вкус, всяко пиле с марката Le Poulet е отгледано с внимание и грижа. То расте бавно – точно толкова, колкото му е необходимо, за да бъде вкусът му неповторим.
Хранене, подчинено на идеята Ad Libitum, т.е. съобразено с естествените предпочитания на пилетата
Преди да стигне до вашата трапеза, пилето е хранено с храната, която то предпочита. Така постигаме баланс между нуждите на пилето, повелите на природата и вкуса на нашите потребители.
Хранени със 100% растителна храна, 70% царевица
Хранените с растителна храна бавно растящи пилета имат по-интензивен цвят на месото. Затова жълтият цвят на Le Poulet се дължи както на породата пиле, така и на преобладаващата в хранителния режим царевица. Естествената храна, с която жълтото пиле е хранено, допринася и за характерния вкус на неговото месо.
Отглеждани в село Баня, в близост до язовир Жребчево
Чистата природа и щедрото слънце са част от тайните на жълтото пиле Le Poulet. Отглеждано в сърцето на Тракия, то съчетава в себе си опита на френските специалисти и любовта и грижата на българските стопани.